Programma's en arrangementen


De arrangementen van Middelsee zijn gebaseerd op wat er bekend is over het danskarakter, een speeltraditie of een liedtekst. Maar verder vertrouwen we gewoon op ons eigen speelplezier.
Tijdens het optreden wordt geen gebruik gemaakt van bladmuziek en geluidsapparatuur, waardoor er een direct contact met het publiek ontstaat. Middelsee verzorgt dansbegeleiding, achtergrondmuziek en luisterprogramma's, desgewenst met luchtige achtergrondinformatie over bronnen en instrumenten.

Onze programma's heten:

Dansmuziek voor natte voeten
De Middelsee is nog lang niet drooggelegd


Agenda

Op 22 maart

spelen we in 't Atrium in Zutphen een zondagmiddagconcert.
Aanvang 15.00 uur

Adres: Martinetsingel 19 (ingang Pelikaanstraat) 7201 DS Zutphen
Contactpersoon: Marion Traas, 06-14453708

Vier eeuwen populaire muziek staat als cultureel erfgoed opgetekend in handgeschreven documenten en boeken. Els Doekes en Robert Tromp doen als Duo Middelsee een greep uit deze muzikale erfenis van schoolmeesters, herenboeren en landlopers. Aan de hand van korte muziekstukken laten ze de verscheidenheid aan muziek horen, steeds weer wisselend van instrument. Tussendoor vertellen ze over de speellieden en de soms merkwaardige titels van de muziekstukken.

Deelname € 12,50 pp (inclusief soep met brood) Reserveren via info@atriumzutphen.nl

Website Atrium

affische

 

Op zaterdag 6 juni zijn we te horen in Winkel (NH). Winkel bestaat dan 600 jaar! Dat feest gaan wij opluisteren met vrolijke achtergrondmuziek.

Zie de website